facebook
twitter
youtube
pdf
Dan Brown és autor d’El codi Da Vinci, una de les novel·les més llegides de tots els temps, així com dels bestsellers internacionals Àngels i dimonis, El símbol perdut, Fortalesa Digital i El gran engany. Actualment viu a Nova Anglaterra
amb la seva dona.
facebook
twitter
youtube
pdf
Publicació: 16/05/2013
640 páginas
ISBN: 978-84-9787-862-3
Formato: 15 x 23 cm.
Rústica amb solapes
En els seus best-sellers internacionals El codi Da Vinci i El símbol perdut, Dan Brown va reunir amb mestria història, art, codis i símbols. En aquest fascinant nou thriller, l’autor recupera la seva essència amb la novel·la més ambiciosa fins ara.
Al cor d’Itàlia, el catedràtic de simbologia de Harvard Robert Langdon es veu arrossegat a un món terrorífic al voltant d’una de les obres mestres de la literatura més imperibles i misterioses de la història: l’Infern de Dante.
Amb aquest teló de fons, Langdon s’enfronta a un adversari esgarrifós i ha de bregar amb una enginyosa endevinalla en un escenari d’art clàssic, passadissos secrets i ciència futurista. Recolzant-se en l’obscur poema èpic de Dante, Langdon, en una cursa contra rellotge, cerca respostes i persones de confiança abans que el món canviï irrevocablement.
Concurs
Llegir més notícies
Nom*
Correu electrònic*
Telèfon mòbil
* Camps obligatoris
Si no desitges rebre comunicacions electròniques d'Editorial Empúries fes clic aquí.
Avís legal